marți, 12 octombrie 2010

Au? da au, a durut!


E care pe care, de-acuma. N-ai ce-i face.

Si cand te gandesti la toate nimicurile, de fiecare data iti zici "ma de ce ma gandesc la astea?" dar intotdeauna ajungem sa ne certam pe nimicurile astea. Nu-i bine deloc. Dar ma rog, tot la concluzia de nimicuri ajungem. Ca asta suntem.

Buuuun, si mergi pe strada linistit si te impiedici de o moneda. Exact, o moneda, exact cand sa pasesti jos impingi picioru-n fata si te opresti intr-o moneda.

Apoi sa tipi in gura mare cat de tare doare degetu' mare, sa sari in sus de bucurie ca ai gasit moneda si sa ai o expresie de-aia pe fata gen jumi-juma. Ochii sunt stransi de parca ai diaree dar esti fericit, buzele in doua acolade fortate.

Dar desigur ca brusc te opresti si iti vine gandul. Daca e o moneda, cum te-ai impiedicat de ea si nu ai lovit-o sa se duca mai departe? Bravo geniule! Apoi te apleci sa iti asiguri banuiala si normal ca moneda este lipita de asfalt.

O da, ce zi frumoasa. la sfarsit te ridici oarecum neafectat de faptul ca NU ai gasit o moneda si vrei sa pleci, da' iti ridici privirea si vezi o multime care s-a aranjat in cerc in jurul tau, toti rad, apoi mai e un tip care merge la fiecare cu o palarie sa ii dea bani. Asta e circu' vietii, asta e si teatru, asta mai e si duma pe azi.

Incerc sa-mi aduc aminte daca era un Eurocent sau $0.5...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu